Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 065/155-055
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
10 BAM InStock 2024-12-31
 • Brojač Pića
 • Brojač Pića
 • Brojač Pića
 • Brojač Pića

Brojač Pića

Poklon za pivopije da znaju koliko su piva otvorili i popili.

 • Šifra: A324839
 • mehanički brojač svega
 • display ima 4 karaktera
 • ne trebaju baterije
 • može se resetovati
 • ima ručku za lakše rukovanje
 • materijal metal i plastika
 • dimenzije 4,5 x 5,1 x 2,9 cm

CIJENA:

10,00 KM

Na lageru.

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Neki će sa ovim Tally brojačem da broje pića, drugi svoje greške, neki će kalkulisati koliko puta u toku dana ih je neko izbacio iz takta i ponosno prikazati brojku svojoj vjernoj ženi (koja je uglavnom i krivac za tako veliki broj).

 

Ovaj proizvod se tradicionalno koristi kao brojač ljudi, npr. po noćnim klubovima, koncertima i drugim dešavanjima, luna parkovima - gde je ograničen broj ljudi koji može da stane ili prisustvuje događaju, a ne želite da se zabrojite kad vam dođe neki lik i krene vikati: "2! 2! 2! Neee! 4! 4 karte imam za prodat'! Samo 56-60 dinara!"

 

Ovaj gedžet se koristi i u industriji, u proizvodnji kada treba ispratiti u kojem vremenskom okviru se "izbace" određene količine proizvoda.

 

Takođe, ako imate nekog vjernika koji mora da prati molitve, ovaj mali brojač može priskočiti u pomoć umesto brojanice ili pomoći kod brojanja Mula Mantri - vjerovatno ne toliko često u našim podnebljima, ali vam nije zabranjeno da pozovete neke inostrane goste.

 

Imate kolegu koji puno psuje? Vrijeme je da mu počnete brojati psovke u danu, pa u nedelji, pa onda mjesečno... Čak se možete i kladiti - ko od kolega pogodi krajnju cifru koliko puta je Mario opsovao u 1 mjesecu dobija za doručak tepsiju bureka i litru jogurta od svih kolega koji su učestvovali u takmičenju.

 

Takođe može da se računa i koliko alergična Mara kija tokom jednog svježeg proljećnog dana. Samo pazite da se draga koleginica ne uvrijedi... HR služba će onda imati pune ruke posla.

 

Ako imate nekog "veoma zauzetog" direktora kojeg nikako ne možete nahvatati da biste razgovarali o obećanom povećanju plate, možete pratiti njegovo kretanje tako što ćete na brojač kliktati sve stranke (u kratkim suknjama) koje ulaze u kancelariju, pa na kraju dana samo zakoračite u direktorovu kancelariju i pitate da li vi sad posle ovih 36 dama u kratkim suknjama imate pravo na koji minut njegovog vremena. Mala napomena, mi nikako ne odobravamo ucjene na radnom mjestu, već bismo ovo naveli kao skretanje pažnje na očigledno.

 

Najočiglednija primena Tally brojača je brojanje boca piva koje popijete za dan/vikend/nedelju, pa zapišete rezultat i krećete sa novom turom od ponedjeljka..

Tally Brojač Pića, Žena, Psovki

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Prodavnica Poklona d.o.o. Banja Luka
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: Srbija 

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

10,00 KM