Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 065/155-055
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Ko smo mi

Prodavnica poklona je privatna firma registrovana u Banjoj Luci.

Zaposleni u Prodavnica poklona, u daljem tekstu MI, smo (sad već više ne tako) mlada ekipa entuzijasta, okupljenih oko zajedničkog cilja: “MIRA U SVETU”. Mi smo ponekad radni, često vredni, po nuždi željni novih znanja i novih tehnologija (kao da pišem CV), odani, pošteni, sa regulisanim vojnim obavezama i vozačkim dozvolama B kategorije. Negativno testirani na HIV, Spirohete i IQ – stoga (radno) sposobni.

Uvek smo patili gledajući razne SF televizijske kanale, što svi oni imaju QL igračke i gedžete. Mi smo ludi za igračkama, pratimo strane gift shop-ove i trudimo se svima vama omogućiti da dođete do najnovijih zabavnih, originalnih, blesavih i nekada potpuno beskorisnih, ali ludih gedžeta, poklona i zezalica.

Trudimo se i sami biti originalni, ali iskreni, predstaviti proizvode onakve kakvi jesu, uz dozu zabave, jer na kraju krajeva ne čitate versko štivo, već recenziju otkačenih proizvoda, neobičnih poklona i giftova, a svi artikli su šašavi. 

Prodavnica poklona je u momentu kada je trebalo da smisli svoju misiju viziju i niziju (za potrebe sajta), rešio da to bude VRATITI OSMEH NA LICA SVIM GRAĐANIMA, MAKAR SAMO NEKIMA  I MAKAR NA KRATKO.