Korpa 0 Search Telefon
Naručite telefonom 065/155-055
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Baner

Novogodišnji pokloni

Nova godina je vreme radosti, ljubavi i dijeljenja, a darivanje je jedan od najljepših načina izražavanja tih osjećanja. Kada biramo poklone za naše voljene, postajemo dio čarolije koja obogaćuje praznično iskustvo.
Bilo da birate poklon za partnera, prijatelja, ili člana porodice, ključ je u pažljivom razmišljanju i osluškivanju njihovih želja. Novogodišnji pokloni su nježni izrazi ljubavi i pažnje, čineći prazničnu sezonu još posebnijom. Ove godine, darujte sa srcem i stvarajte nezaboravne trenutke s ljubavlju i osmijehom.
Istražite našu raznovrsnu ponudu za savršene novogodišnje poklone koji će oživjeti osmijehe i stvoriti nezaboravne trenutke. Ne zaboravite odabrani poklon upakovati s ljubavlju i dodati mu ličnu notu.

Pokloni za nju

Kada se približe praznici, svi se radujemo darivanju. Ali, šta pokloniti ženama i djevojkama u vašem životu? Svaki poklon koji dolazi od srca je pravi poklon. Zimska sezona poziva na poklone koji donose toplotu i udobnost. Od mekih ćebadi, papuča i šuša do termo šolja za kafu, ovakvi pokloni će vašim dragim ženama pružiti neophodnu toplinu tokom hladnih dana. Bez obzira na to šta odaberete, važno je da pokažete koliko vam je stalo do osobe kojoj poklanjate. Srećni praznici!

Pokloni za djecu

Kupovina novogodišnjih poklona za djecu je prilika da izrazite svoju ljubav i pažnju, pružajući im ne samo igračke, već i nezaboravno iskustvo radosti i topline tokom praznične sezone. Praznici su vrijeme kada se djeca najviše raduju, a posebno se raduju poklonima. Odaberite neke od magičnih poklona za vaše mališane i stvorite nezaboravne trenutke koji će ih pratiti kroz cijelu godinu. Evo nekoliko ideja za novogodišnje poklone koji će sigurno oduševiti svako dijete: plišani slončić, dječije ćebence, imamo veliki izbor led lampi a svakako razmislite i o originalnim edukativnim Rubik kockama.

Pokloni do 20 KM

Kada je budžet ograničen, izazov je pronaći poklon koji će biti poseban i značajan. Bez obzira na to šta odaberete, važno je da poklon dolazi od srca. Kako bismo vam olakšali kupovinu iz ponude u okviru ovog budžeta izdvajamo veliki izbor šolja za kafu, papirne novčanike, zanimljive privjeske za ključeve, kecelje ili možda neku originalnu kocku za slaganje. Sigurni smo da ćete pronaći neki super-kul poklon iz ponuđene kategorije. Srećna kupovina.

Pokloni za njega

Dolazak novogodišnjih i Božićnih praznika donosi radost darivanja, a odabir idealnog poklona za vašeg muškog prijatelja, muža, momka, partnera ili člana porodice može biti poseban izazov. Svaki muškarac je jedinstven, pa odabir poklona koji odražava njegove interese i ličnost čini darivanje još posebnijim. Šaljiivi pokloni i pokloni vezani za alkohol su uvijek pun pogodak. Razmislite o kupovini viski globus seta, kutiji za čuvanje ručnih satova, možda šaljivoj kacigi za limenke ili nekom alatu. Dopustite da vas kreativnosti vodi do poklona koji će mu izmamiti osmijeh na lice.

Prikazano 60 od 203

Prikazano 60 od 203

Viber