Korpa 0 Search Telefon
Naručite telefonom 065/155-055
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
100 BAM InStock 2024-12-31

Drveno Burence

Simpatično malo burence napravljeno od jelovine savršeno za žurke, lako se koristi, što znači da će svaki gost moći sam sebe da usluži.

  • Šifra: 25887
  • Jedno mini burence
  • Napravljeno od jelovine
  • 2 plastične kese sa slavinom
  • Zapremina kese 3 l
  • Dužina bureta 23.5 cm
  • Prečnik bureta 20 cm
  • Stalak na kome stoji burence

CIJENA:

100,00 KM

Ocena 4 1

Opis:

Klasična bačva ili bure je vrsta kontejnera napravljenog od drveta, čija je namjena skladištenje tečnosti nastale hemijskim procesima, koja kao najvažniji dio, u sebi sadrži određeni procenat alkohola.

Pored toga što vino ili viski u vašu čašu teku iz plastične kese, budite ubijeđeni da konzumacija uvijek počinje stimulacijom psihe preko vizuelnih nadražaja. U prevodu na jezik običnih ljudi: niko ne mora da zna da je u buretu kesa, što je još jedan plus ovog tajnovitog bureta.

Kapacitet ovog bureta od 3 litre vam daje mogućnost da organizujete popriličnu žurku bez potrebe za dopunom. Lako se koristi, što znači da će svaki gost ponaosob, moći sam sebe da usluži, dok vas ostavlja slobodnim da se prisutnima pohvalite skupo plaćenom slikom modernog autora, koja izgleda kao da je dijete crtalo... nogama.

Kada se žurka završi, kese iscijede i gosti odu, vi nemate potrebu da to bure teglite u podrum ili ostavu, jer ono izgleda savršeno baš tu gdje jeste.

Čak i ako niste ljubitelj vina ili viskija, i vaše zabave više liče na mlijekoteke, sigurni smo da imate prijatelje, koje ogovarate iza leđa, zbog njihove sklonosti ka prečestom i pretjeranom zadovoljavanju svojih potreba za barem jednim od pomenutih pića. Poklanjanje ovakvog poklona bi, u tom slučaju, djelovalo umirujuće na vašu grižu savest. Niste im kupili alkohol, koji tako negativno utiče na sve aspekte njihovih života, a ipak ste im poklonili nešto što jako vole i što, za njih, ima upotrebnu vrijednost.

Burence ja napravljeno od jelovine, zadnji dio bureta se otvara kako bi lako u njega postavili fleksibilni kontejner od polivinila (kesa), završna obrada je na zavidnom nivou, plus na sebi ima fensi gravuru sa logom i natpisom HARRISON 1892.

Malo burence od jelovine

Podaci poklona:

- Uvoznik: Prodavnica Poklona d.o.o. Banja Luka
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: Srbija 

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber

100,00 KM